Maatregelen heropstart 5 dec 2020

Hieronder zetten we graag de maatregelen nog even op een rijtje. Hou er ook rekening mee dat de kleedkamers gesloten blijven en dat er dus geen mogelijkheid is om ter plaatse om te kleden.

Specifieke afspraak PEUTERS:

– Peuter in beweging start om 8u50 ipv 9u en traint tot 9u20 ipv tot 9u30.

– Er is 1 ouder toegelaten om je peuter te begeleiden.

– Gelieve je peuter bij het betreden van de sporthal op de arm te nemen om een snelle doorstroom te hebben. Jullie gaan ONMIDDELLIJK door naar de turnhal en kunnen daar de handen ontsmetten. Dus geen oponthoud aub!

– Na de training: ontsmetten van de handen in de turnhal, neem je peuter terug op de arm om opnieuw een snelle doorstroom te hebben. De uitgang is langs de zijkant van de sporthal (kant van het voetbalplein).

– Een mondmasker is verplicht voor de ouders, en de fysieke afstand van 1.5 meter dien je steeds te respecteren.

Afspraak voor alle andere groepen -12 jaar:

– zet je kind af en vertrek onmiddelijk. De toegang tot de sporthal is enkel voor de gymmertjes. Ouders mogen dus NIET binnen.

– De gymnasten worden opgevangen buiten aan de sporthal door de coronastuward en gaan onder begeleiding van een coach naar de turnhal. Ook hier de afspraak: handen ontsmetten zal in de turnhal gebeuren. 

– De gymnasten verlaten de sporthal langs de zijkant van de sporthal. (kant van het voetbalplein)

– Tijdens het wachten hou je afstand van elkaar en dien je verplicht een mondmasker te dragen. Vertrek onmiddellijk na het ophalen van je kind.

ALLE trainingen starten op het gekende uur maar stoppen 10 min. vroeger zodat de coaches tijd hebben om de gebruikte materialen te ontsmetten en zo is er geen menging van sportbubbels.

We rekenen op ieders medewerking want enkel dan #WEARESAFE!!

met sportieve groet

Bestuur

XL Gym Zele